| GÜNCEL DERSLER : | |||
|---|---|---|---|
| GDM 441 | Gıda Güvenliği D+U : (3+0), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
| GDM 542 | Gıda Güvenliği ve Toksikoloji D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 805 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 903 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 204 | Genel Mikrobiyoloji D+U : (2+2), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 428 | Yemeklik Yağ Teknolojisi D+U : (2+1), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
| GDM 498 | Bitirme Çalışması D+U : (0+4), AKTS :10 | 1. Öğretim | |
| GDM 542 | Gıda Güvenliği ve Toksikoloji D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 807 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 904 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 441 | Gıda Güvenliği D+U : (3+0), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
| GDM 542 | Gıda Güvenliği ve Toksikoloji D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 801 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 901 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 204 | Genel Mikrobiyoloji D+U : (2+2), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 428 | Yemeklik Yağ Teknolojisi D+U : (2+1), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
| GDM 498 | Bitirme Çalışması D+U : (0+4), AKTS :10 | 1. Öğretim | |
| GDM 542 | Gıda Güvenliği ve Toksikoloji D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 801 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 902 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 441 | Gıda Güvenliği D+U : (3+0), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
| GDM 542 | Gıda Güvenliği ve Toksikoloji D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 809 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 903 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 204 | Genel Mikrobiyoloji D+U : (2+2), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 428 | Yemeklik Yağ Teknolojisi D+U : (2+1), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
| GDM 498 | Bitirme Çalışması D+U : (0+4), AKTS :10 | 1. Öğretim | |
| GDM 809 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 903 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 441 | Gıda Güvenliği D+U : (3+0), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
| GDM 542 | Gıda Güvenliği ve Toksikoloji D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 615 | Laktik Asit Bakterilerinin Özel.ve Gıda End.kull. D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 805 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 901 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 204 | Genel Mikrobiyoloji D+U : (2+2), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 428 | Yemeklik Yağ Teknolojisi D+U : (2+1), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
| GDM 498 | Bitirme Çalışması D+U : (0+4), AKTS :10 | 1. Öğretim | |
| GDM 815 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 906 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 441 | Gıda Güvenliği D+U : (3+0), AKTS :4 | 1. Öğretim | |
| GDM 526 | Probiyotikler ve Prebiyotikler D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 815 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 906 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 204 | Genel Mikrobiyoloji D+U : (2+2), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 428 | Yemeklik Yağ Teknolojisi D+U : (2+1), AKTS :4 | 1. Öğretim | |
| GDM 498 | Bitirme Çalışması D+U : (0+4), AKTS :10 | 1. Öğretim | |
| GDM 823 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 911 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 441 | Gıda Güvenliği D+U : (3+0), AKTS :4 | 1. Öğretim | |
| GDM 526 | Probiyotikler ve Prebiyotikler D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 819 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 911 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
İletişim
suzanyilmaz@sakarya.edu.tr(264) 295 5832