GÜNCEL DERSLER : | |||
---|---|---|---|
GDM 441 | Gıda Güvenliği D+U : (3+0), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
GDM 542 | Gıda Güvenliği ve Toksikoloji D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 805 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 903 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 204 | Genel Mikrobiyoloji D+U : (2+2), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 428 | Yemeklik Yağ Teknolojisi D+U : (2+1), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
GDM 498 | Bitirme Çalışması D+U : (0+4), AKTS :10 | 1. Öğretim | |
GDM 542 | Gıda Güvenliği ve Toksikoloji D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 807 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 904 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 441 | Gıda Güvenliği D+U : (3+0), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
GDM 542 | Gıda Güvenliği ve Toksikoloji D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 801 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 901 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 204 | Genel Mikrobiyoloji D+U : (2+2), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 428 | Yemeklik Yağ Teknolojisi D+U : (2+1), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
GDM 498 | Bitirme Çalışması D+U : (0+4), AKTS :10 | 1. Öğretim | |
GDM 542 | Gıda Güvenliği ve Toksikoloji D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 801 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 902 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 441 | Gıda Güvenliği D+U : (3+0), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
GDM 542 | Gıda Güvenliği ve Toksikoloji D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 809 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 903 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 204 | Genel Mikrobiyoloji D+U : (2+2), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 428 | Yemeklik Yağ Teknolojisi D+U : (2+1), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
GDM 498 | Bitirme Çalışması D+U : (0+4), AKTS :10 | 1. Öğretim | |
GDM 809 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 903 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 441 | Gıda Güvenliği D+U : (3+0), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
GDM 542 | Gıda Güvenliği ve Toksikoloji D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 615 | Laktik Asit Bakterilerinin Özel.ve Gıda End.kull. D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 805 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 901 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 204 | Genel Mikrobiyoloji D+U : (2+2), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 428 | Yemeklik Yağ Teknolojisi D+U : (2+1), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
GDM 498 | Bitirme Çalışması D+U : (0+4), AKTS :10 | 1. Öğretim | |
GDM 815 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 906 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 441 | Gıda Güvenliği D+U : (3+0), AKTS :4 | 1. Öğretim | |
GDM 526 | Probiyotikler ve Prebiyotikler D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 815 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 906 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim |
İletişim
suzanyilmaz@sakarya.edu.tr(264) 295 5832