Loading

Prof.Dr.

Suzan ÖZTÜRK YILMAZ

Mühendislik Fakültesi

Gıda Mühendisliği Bölümü

İletişim

suzanyilmaz@sakarya.edu.tr

(264) 295 5832

GÜNCEL DERSLER :
GDM 441 Gıda Güvenliği
D+U : (3+0), AKTS :5
1. Öğretim
GDM 542 Gıda Güvenliği ve Toksikoloji
D+U : (3+0), AKTS :6
1. Öğretim
GDM 805 Uzmanlık Alanı
D+U : (4+0), AKTS :6
1. Öğretim
GDM 903 Uzmanlık Alanı
D+U : (4+0), AKTS :6
1. Öğretim
GDM 204 Genel Mikrobiyoloji
D+U : (2+2), AKTS :6
1. Öğretim
GDM 428 Yemeklik Yağ Teknolojisi
D+U : (2+1), AKTS :5
1. Öğretim
GDM 498 Bitirme Çalışması
D+U : (0+4), AKTS :10
1. Öğretim
GDM 542 Gıda Güvenliği ve Toksikoloji
D+U : (3+0), AKTS :6
1. Öğretim
GDM 807 Uzmanlık Alanı
D+U : (4+0), AKTS :6
1. Öğretim
GDM 904 Uzmanlık Alanı
D+U : (4+0), AKTS :6
1. Öğretim
GDM 441 Gıda Güvenliği
D+U : (3+0), AKTS :5
1. Öğretim
GDM 542 Gıda Güvenliği ve Toksikoloji
D+U : (3+0), AKTS :6
1. Öğretim
GDM 801 Uzmanlık Alanı
D+U : (4+0), AKTS :6
1. Öğretim
GDM 901 Uzmanlık Alanı
D+U : (4+0), AKTS :6
1. Öğretim
GDM 204 Genel Mikrobiyoloji
D+U : (2+2), AKTS :6
1. Öğretim
GDM 428 Yemeklik Yağ Teknolojisi
D+U : (2+1), AKTS :5
1. Öğretim
GDM 498 Bitirme Çalışması
D+U : (0+4), AKTS :10
1. Öğretim
GDM 542 Gıda Güvenliği ve Toksikoloji
D+U : (3+0), AKTS :6
1. Öğretim
GDM 801 Uzmanlık Alanı
D+U : (4+0), AKTS :6
1. Öğretim
GDM 902 Uzmanlık Alanı
D+U : (4+0), AKTS :6
1. Öğretim
GDM 441 Gıda Güvenliği
D+U : (3+0), AKTS :5
1. Öğretim
GDM 542 Gıda Güvenliği ve Toksikoloji
D+U : (3+0), AKTS :6
1. Öğretim
GDM 809 Uzmanlık Alanı
D+U : (4+0), AKTS :6
1. Öğretim
GDM 903 Uzmanlık Alanı
D+U : (4+0), AKTS :6
1. Öğretim
GDM 204 Genel Mikrobiyoloji
D+U : (2+2), AKTS :6
1. Öğretim
GDM 428 Yemeklik Yağ Teknolojisi
D+U : (2+1), AKTS :5
1. Öğretim
GDM 498 Bitirme Çalışması
D+U : (0+4), AKTS :10
1. Öğretim
GDM 809 Uzmanlık Alanı
D+U : (4+0), AKTS :6
1. Öğretim
GDM 903 Uzmanlık Alanı
D+U : (4+0), AKTS :6
1. Öğretim
GDM 441 Gıda Güvenliği
D+U : (3+0), AKTS :5
1. Öğretim
GDM 542 Gıda Güvenliği ve Toksikoloji
D+U : (3+0), AKTS :6
1. Öğretim
GDM 615 Laktik Asit Bakterilerinin Özel.ve Gıda End.kull.
D+U : (3+0), AKTS :6
1. Öğretim
GDM 805 Uzmanlık Alanı
D+U : (4+0), AKTS :6
1. Öğretim
GDM 901 Uzmanlık Alanı
D+U : (4+0), AKTS :6
1. Öğretim
GDM 204 Genel Mikrobiyoloji
D+U : (2+2), AKTS :6
1. Öğretim
GDM 428 Yemeklik Yağ Teknolojisi
D+U : (2+1), AKTS :5
1. Öğretim
GDM 498 Bitirme Çalışması
D+U : (0+4), AKTS :10
1. Öğretim
GDM 815 Uzmanlık Alanı
D+U : (4+0), AKTS :6
1. Öğretim
GDM 906 Uzmanlık Alanı
D+U : (4+0), AKTS :6
1. Öğretim
GDM 441 Gıda Güvenliği
D+U : (3+0), AKTS :4
1. Öğretim
GDM 526 Probiyotikler ve Prebiyotikler
D+U : (3+0), AKTS :6
1. Öğretim
GDM 815 Uzmanlık Alanı
D+U : (4+0), AKTS :6
1. Öğretim
GDM 906 Uzmanlık Alanı
D+U : (4+0), AKTS :6
1. Öğretim
GDM 204 Genel Mikrobiyoloji
D+U : (2+2), AKTS :6
1. Öğretim
GDM 428 Yemeklik Yağ Teknolojisi
D+U : (2+1), AKTS :4
1. Öğretim
GDM 498 Bitirme Çalışması
D+U : (0+4), AKTS :10
1. Öğretim
GDM 823 Uzmanlık Alanı
D+U : (4+0), AKTS :6
1. Öğretim
GDM 911 Uzmanlık Alanı
D+U : (4+0), AKTS :6
1. Öğretim