1 | Keskin, P., Kılıç Kanak, E., Öztürk Yılmaz, S. - Zeytin ve Zeytinyağında Bulunan Mayalar, Faydaları, Probiyotik Aktiviteleri ve Etki Mekanizmaları - Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi - pp.2683 - ISSN : 2146-0574 - DOI : 10.21597/jist.1251584 - tur - paper - 2023 - TRDizin |
2 | Öztürk Yılmaz, S., Kılıç Kanak, E., Başkan, S. - BORUN ANTİMİKROBİYEL ETKİLERİ VE GIDALARDA KORUYUCU OLARAK KULLANIM OLANAKLARININ DEĞERLENDİRİLMESİ - GIDA - pp.399 - ISSN : 1300-3070 - DOI : 10.15237/gida.GD21120 - tur - paper - 2022 - TRDizin |
3 | Di̇ri̇kolu, H., Bayram, Ş., Seçkin, H., Kanak, E., Vatandaş, N., Öztürk Yilmaz, S. - Gıda Güvenliği Açısından COVID-19 Etkeni SARS-CoV-2 ve Korunma Yöntemleri Hakkında Tüketici Bilinci - Akademik Ziraat Dergisi - pp.373 - ISSN : 2147-6403 - DOI : 10.29278/azd.1104102 - tur - paper - 2022 - TRDizin |
4 | Kanak, E., Öztürk Yilmaz, S., Ozacar, Z., Uflas, B., Bilek, M., Yılmaz, B. - Gıda Mühendisliği ve Kimya Bölümü Öğrencilerinin Probiyotik Gıda Konusunda Bilinç Düzeylerinin Değerlendirilmesi - Akademik Gıda - pp.71 - ISSN : 1304-7582 - DOI : 10.24323/akademik-gida.1097854 - tur - paper - 2022 - TRDizin |
5 | Çetin, C., Öztürk Yilmaz, S. - Prediktif modellemelerin gıdalarla ilgili mikrobiyal çalışmalarda kullanımı - Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi - pp.626 - DOI : 10.28948/ngumuh.971178 - tur - paper - 2022 - TRDizin |
6 | Öztürk Yilmaz, S., Kanak, E., Öztürk, S., Özdemi̇r, Y., Asan, K. - Gıda takviyeleri kullanım alışkanlıklarının değerlendirilmesi - Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi - pp.168 - DOI : 10.28948/ngumuh.783613 - tur - paper - 2021 - TRDizin |
7 | Öztürk Yilmaz, S., Kanak, E. - Probiyotik Mayalar ve Probiyotik Gıdalarda Mayaların Rolü - Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji dergisi - pp.1268 - DOI : 10.24925/turjaf.v7i9.1268-1274.2170 - tur - paper - 2019 - TRDizin |
8 | Öztürk Yilmaz, S., Kiliç Kanak, E., Mumcuoğlu, İ. - Sakarya’da geleneksel olarak üretilen bazı yöresel peynirlerinden izole edilen laktik asit bakterilerinin MALDI-TOF MS Yöntemi ile tanımlanması ve antibiyotik dirençlerinin belirlenmesi - Sakarya Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi - pp.1055 - DOI : 10.16984/saufenbilder.346212 - tur - paper - 2018 - TRDizin |
9 | Ayar, A., Demi̇rkol, O., Öztürk Yilmaz, S., Öztürk, S., Akdemi̇r, S., Korkmaz, E., Gümüşay, Ö., Duman, H., Haskaraca, G., Kulaksiz, Z., Çantik, İ., Ergene, E., Siçramaz, H. - Diyet lif değeri yüksek bazı gıda sanayi artıklarının yoğurt ve dondurmada kullanılabilirliği ve bu ürünlerin kalitesi üzerine etkilerinin araştırılması - pp.1 - tur - project - 2014 - TRDizin |
İletişim
suzanyilmaz@sakarya.edu.tr(264) 295 5832